<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
	>

<channel>
	<title>dedopl.info - ciekawostki z sieci &#187; Phishing</title>
	<atom:link href="http://dedopl.info/tag/phishing/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://dedopl.info</link>
	<description>...o tym i o tamtym..., nawigacje i ich odblokowanie,Windows Mobile,CE,PDA,smartphone oraz ich serwis</description>
	<lastBuildDate>Thu, 17 Jun 2010 16:51:47 +0000</lastBuildDate>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.0</generator>
		<item>
		<title>Znów zaatakowany &#8211; phishing BZWBK</title>
		<link>http://dedopl.info/2009/10/znow-zaatakowany-phishing-bzwbk/</link>
		<comments>http://dedopl.info/2009/10/znow-zaatakowany-phishing-bzwbk/#comments</comments>
		<pubDate>Mon, 12 Oct 2009 08:45:48 +0000</pubDate>
		<dc:creator>dedopl</dc:creator>
				<category><![CDATA[Phishing]]></category>
		<category><![CDATA[spam]]></category>
		<category><![CDATA[BZ-WBK]]></category>
		<category><![CDATA[BZWBK-phishing]]></category>
		<category><![CDATA[PIN do karty bankomatowej]]></category>
		<category><![CDATA[wykradanie danych]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://dedopl.info/?p=140</guid>
		<description><![CDATA[Dzisiejszego jak co dzień sprawdzając pocztę natknąłem się na e-mail z Banku BZWBK z informacją &#8222;Uaktywnij konto BZ WBK 24 &#8211; Kod :OTRCLOUHIB&#8221; . Pomyłka? &#8211; niemożliwe to ewidentnie atak Phishing-owy!! Nadawcą jest bliżej mi nieznana osoba: joannamnn która to swój e-mail ma w domenie Wyższej Szkoły Ekologii i Zarządzania w Warszawie, ale pewnie Pani [...]]]></description>
		<wfw:commentRss>http://dedopl.info/2009/10/znow-zaatakowany-phishing-bzwbk/feed/</wfw:commentRss>
		<slash:comments>0</slash:comments>
		</item>
		<item>
		<title>uwaga na weryfikacje konta na rapidshare!</title>
		<link>http://dedopl.info/2008/12/uwaga-na-weryfikacje-konta-na-rapidshare/</link>
		<comments>http://dedopl.info/2008/12/uwaga-na-weryfikacje-konta-na-rapidshare/#comments</comments>
		<pubDate>Wed, 31 Dec 2008 09:12:37 +0000</pubDate>
		<dc:creator>dedopl</dc:creator>
				<category><![CDATA[sieć www]]></category>
		<category><![CDATA[spam]]></category>
		<category><![CDATA[http://vacationhome.frazer.vi/login.php]]></category>
		<category><![CDATA[konto na rapidshare]]></category>
		<category><![CDATA[Malware]]></category>
		<category><![CDATA[Phishing]]></category>
		<category><![CDATA[rapidshare AG]]></category>
		<category><![CDATA[repidshare premium]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://dedopl.info/?p=84</guid>
		<description><![CDATA[dziś dostełem emaila od żekomo rapidshare AG w celu weryfikacji konta natymże serwerze, co ciekawe nigdy go tam nie miałem treść wiadomości link do weryfikacji konta prowadzi do strony http://vacationhome.frazer.vi/login.php Firefox na linuxie ją oczywiście zablokował, niestety w tej chwili nie mam możliwości sprawdzić jak jest z IE na Windowsie, jak się okazuje strona próbuje [...]]]></description>
		<wfw:commentRss>http://dedopl.info/2008/12/uwaga-na-weryfikacje-konta-na-rapidshare/feed/</wfw:commentRss>
		<slash:comments>0</slash:comments>
		</item>
	</channel>
</rss>
